Ties Rijks

Quaestor

Heeeeey!!!

Ik ben Ties Rijks en ik zal dit jaar de functie van Quaestor opnemen. Voor de mensen ondervoor wie dit als Chinnees klinkt… Quaestor staat voor Penningmeester. Ik ben dus verantwoordelijk voor de financiën van Medisoc. Ook organiseer ik samen met de praeses en vice-praeses de boekenverkoop waar jullie al jullie handboeken, tegen een verlaagd tarief, kunnen aankopen. Medisoc organiseert uiteraard nog vele andere activiteiten zoals een cantus, jeneverhonkbal of een bezoekje aan de kerstmarkt. Al deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen van de opleiding. Ze zijn echter wel goedkoper voor de leden. Zeker interessant om dus eens te bekijken om lid te worden!

De opleiding doe ik volgens het 3-jarig modeltraject aangezien ik als jobstudent ben tewerkgesteld in het ZOL in Genk op de mobiele equipe van de kritische diensten. Ik ben dus van Limburg waar men, volgens velen, trager zou praten, al merk ik dit zelf niet! Ik vertoef ondertussen ook wel al 2 jaar in Leuven dus misschien heeft mijn spraak zich ondertussen wat ontwikkeld! Twee jaar geleden heb ik hier in Leuven de banaba Spoedgevallenzorg en Intensieve Zorgen gedaan. Vorig jaar was het dan een deel van het schakeljaar en nu ga ik naar het 2de jaar van het 3-jarig traject.

Mocht je nog met vragen zitten rond lid worden of eender wat, spreek mij of iemand anders van Medisoc dan gerust aan of stuur ons een berichtje!!