Paulien Plessers

Praeses

Dag allemaal! Eerst en vooral welkom bij Medisoc. Ik ben jullie praeses voor komend academiejaar en wat heb ik hier een zin in! Ik heb de kneepjes van vroedkunde geleerd aan de PXL hogeschool in Hasselt. Momenteel doe ik vakantie- en weekendwerk op de kraamafdeling van het Mariaziekenhuis te Overpelt.

Als ik het zelf mag zeggen vind ik me een heel geëngageerd persoon. Ik wil altijd met iets bezig zijn en wil altijd met zaken helpen. Dit is ook één van de grootste redenen waarom ik bij Medisoc wou komen. Buiten school ben ik veel bezig met mijn huisdieren (want wat zijn zo toch oh zo schattig) en natuurlijk ook met Kazou. Ik ga meerdere keren per jaar mee als hoofdmonitor met de jongerenvakanties van Kazou. Daarnaast mag je me ‘s nachts altijd wakker komen maken om een leuk rondje te gaan geocachen!

Mijn functie binnen Medisoc is redelijk breed. Buiten het overzicht bewaren en helpen organiseren van feestjes en activiteiten, zetel ik ook in het POC. Bij vragen/opmerkingen/onzekerheden kun je dan ook steeds bij mij terecht. Weet dat je er tijdens je opleiding nooit alleen voor staat en Medisoc er steeds is om je te helpen. Aarzel dan ook niet om mij te contacteren via mail of facebook. Mijn e-mailadres is paulien.plessers@student.kuleuven.be. Ik kijk alvast uit naar september en naar de topactiviteiten van Medisoc en natuurlijk om jullie te mogen ontmoeten. Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in! Tot binnenkort!