Ilse Hansen

Quaestor

Hallo lieve Schakels en Masterstudenten! Ik ben Ilse en ik heb dit jaar de taak van Quaestor op mij genomen. Dit betekent dat ik er zal op toezien dat na alle feestjes en activiteiten de boekhouding nog steeds klopt. Dit wil echter niet zeggen dat ik mij enkel met de cijfertjes zal bezighouden. Ook op de geplande evenementen zullen jullie mij kunnen vinden.

Ik behaalde mijn diploma vroedkunde aan de UCLL, te Genk. Tijdens de zomervakanties heb ik reeds ervaring kunnen opdoen als vroedvrouw bij het Wit-Gele Kruis. Doorheen het academiejaar ben ik fulltime student. Laat jullie als pendelende student zeker niet tegenhouden om aanwezig te zijn op onze activiteiten! Ikzelf pendel ook steeds tussen Leuven en Limburg.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om af te spreken met vrienden. Gezellig iets gaan eten of drinken staat dan ook vaak op de planning. Als grote dierenvriend hou ik dan ook veel van mijn kat Esmée. Verder volg ik gitaarles samen met mijn zus en ga ik ook regelmatig sporten.

Bij vragen of bezorgdheden aarzel niet om contact op te nemen. Jullie mogen steeds een berichtje of mailtje sturen, geen enkel probleem! Jullie kunnen me bereiken via ilse.hansen@student.kuleuven.be of gewoon via facebook. Ik kijk er alvast naar uit om er met zijn alle een top jaar van te maken! Tot snel.