Hanne Block

Cultuur & Feest

Dag lieve schakel- en masterstudenten. Ik ben Hanne en zal dit academiejaar binnen ons praesidium de verantwoordelijkheid van cultuur en feest op mij nemen. Concreet zal ik dus instaan voor verschillende activiteiten buiten de lesuren zodat wij jullie, maar jullie ook elkaar snel beter leren kennen.

Naast mijn studies hou ik me in mijn vrije tijd graag bezig met tal van verschillende hobby’s. Zo speel ik driemaal per week voetbal, 1 keer per week volleybal en volg ik wekelijks pianoles aan de muziekacademie. Ondanks dat ik niet graag stilzit kan ik zeker ook genieten van een terrasje of afspreken met vrienden voor een gezellige babbelavond. Daarnaast ben ik zelf ook een grote dierenvriend en word ik thuis vergezeld door twee hyperactieve katten en vier kippen.

Voor vragen of opmerkingen omtrent activiteiten of eender wat kan je mij steeds contacteren via hanne.block@student.kuleuven.be. Voorstellen tot activiteiten zijn via deze weg ook meer dan welkom! Bij deze had ik jullie graag al warm gemaakt voor onze kennismakingsactiviteit. Hopelijk tot dan!